BLOG

Prostor za inspiraciju

Moj blog je mjesto na kojem s vama želim dijeliti svoje misli, ideje, spoznaje i iskustva. Nadam se da će to postati vaš osobni prostor za inspiraciju, prostor u kojem ćete potražiti smjernicu kad imate osjećaj da ste “zapeli” i da vam treba poticaj. Vjerujem da ćete u tekstovima pronaći dovoljno crtica koje će vas podsjetiti i na vaša osobna iskustva, pa ćete moći napraviti samo-refleksiju i vidjeti koliko ste napredovali i u kojem pravcu još želite ići naprijed. Voljela bih da tekstova ovog bloga postanu vaš redovni “check point”, da im se vraćate kad za to osjetite potrebu.

Kako bi mogli biti stabilni i živjeti iz svog maksimalnog potencijala, važno je da upoznamo svoje tijelo i načine na koje ono funkcionira. Važno je istražiti i protok energije kroz naše tijelo kako bi mogli utjecati na životnu silu koju je potencijal u svakome od nas.
Kad nadjes balans i kada osjetiš  snagu svojih nogu, to je najveća nagrada koju ne može zamijeniti ništa. Tada ti nije žao što si se uputio u nepoznato....Usuđujete li se krenuti?
Svaki polaznik imati će priliku raditi na blokadama energetskih centara raznim tehnikama i vježbama, te upoznati bolje svoje tijelo i načine na koje ono funkcionira.
Kada se želimo popeti na planinu, vjerujem da ćemo najprije razraditi plan i postepeno se penjati, nećemo odmah ciljati sam vrh. Na vrh ćemo doći polako, ako uporno idemo korak po korak, ako se penjemo stalno i ne odustanemo.
Put duboke i prave transformacije nije nešto što se započinje iz hira, trenda ili zbog drugih. Kako bi uopće mogli izdržati sve moguće prepreke na tom putu, odluka o promjeni treba doći iznutra nošena snagom unutarnje volje.
Nije dovoljno znati kako se nešto radi jer to neće ništa promijeniti. Da bi nešto postgli, naučili, postigli, potrebno je činiti. Baš kao što sportaš vježba svaki dan jedno te isto da bi postao najbolji u tome; ili kao što glazbenik mora istu melodiju odsvirati puno puta, do savršenstva. Što mislite, gdje bi njihov uspjeh bio da čekaju da ih svaki dan netko motivira, a bez da imaju disciplinu? Ili da samo razmišljaju o tome da vježbaju?
Ako nismo spremni SEBE staviti na prvo mjesto, a kažemo da želimo da nam bude BOLJE, želimo li zaista promjenu ili se samo želimo bućkati u tom teškom osjećaju? Ako se u danu nismo spremni posvetiti sebi, svom duhu, tijelu i umu na sat ili dva, kako bi se ta promjena trebala dogoditi? Na koji način?

Newsletter

Pretplatite se na newsletter.

Budite u koraku s najnovijim informacijama i novostima.