Blog

Besplatno online predavanje uživo Energetski centri – Buđenje životne sile

Ukoliko želite naučiti kako osloboditi svoju uspavanu energiju i potencijal, osloboditi se oklopa i blokada, pozivam vas na besplatno online predavanje uživo – Energetski centri – Buđenje životne sile

Ukoliko želite naučiti kako osloboditi svoju uspavanu energiju i potencijal, osloboditi se oklopa i blokada, pozivam vas na 

                                    besplatno online predavanje uživo Energetski centri – Buđenje životne sile

Energetski centri (po Vedama : čakre) ne možemo vidjeti kao materijalne entitete, međutim, oni se očituju u tome kako se osjećamo, kako djelujemo, te u obrascima koje ponavljamo u svom životu.

Ono što kreira događaje u našem životu nije ono što mislimo, već ono što osjećamo te ono što je ostalo zarobljeno u tijelu. Blokade energetskih centara često su uzrokovane traumama iz djetinjstva, ograničavajućim uvjerenjima koje smo preuzeli od svojih predaka te iscrpljujućim navikama. Kako bi preživjeli i izašli na kraj sa teškoćama, stvaramo obrambene strukture i oklope. Te strukture u našoj muskulaturi doslovno kreiraju obrasce zadržavanja koji ograničavaju slobodan protok energije – tjelesni oklop. Ostaju zaglavljene u tkivima te ih vidimo i na držanju tijela.

Ono što želimo postići je da se energetski protok ostvari u cijelom tijelu, a posljedica je osjećaj živosti, sigurnosti, ukorijenjenosti.

Ako isključivo mentalno radimo na tome, to ne znači da smo uspješno otpustili ono što nas blokira; naprotiv, osvješteno ćemo tako još dublje zakopati u nesvjesno, odakle će to upravljati našim životom i kreirati događaje koji će tu energiju htjeti izvući na vidjelo.

Zato je potrebno ići dublje i razumjeti kako naš sustav funkcionira.

Kako bi se oslobodili onoga što ometa protok naše energije, važno je poznavati sustav energetskih centara. Razumijevanjem funkcioniranja cjeline te primjenom drevnih tehnika i vježbi, radimo na protoku životne energije (chi, ki, prana) kroz sustav i čistimo svoje tijelo koje tako postaje otvoreno za našu originalnu energiju i maksimalan potencijal.

Na uvodnom predavanju saznat ćete više o sustavu energetskih centara, o oklopima koje nam kreiraju bolni trenuci te o načinima kako se vratiti u optimalan energetski tok i pokrenuti svoju životnu silu ili energiju.

Imat ćete priliku kroz jednostavnu vježbu osjetiti u kojem stanju je vaše tijelo te započeti program osobnog razvoja na višemjesečnim edukativnim radionicama u sedam modula koje uskoro počinju.

Ukoliko ste se odlučili otisnuti na put osobnog razvoja, pridružite se Prostoru za Promjene u kojem ćete imati priliku naučiti kako funkcioniraju naši energetski centri te kako osloboditi svoju prirodnu unutarnju snagu koju svatko od nas ima u sebi!

Termin održavanja besplatnog online predavanja uživo je 15. 02. 2022. (utorak) u 19 h. 

Trajanje predavanja je oko 60 minuta i održat će se putem zoom aplikacije.

Sve što je potrebno je prijaviti se putem e maila:  info@prostorzapromjene.com

Nakon primitka vašeg e-maila, poslati ćemo vam potvrdu vaše rezervacije te pristupni Zoom link.

Predavačica je Kristina Smolić Lerš, stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala

Newsletter

Pretplatite se na newsletter.

Budite u koraku s najnovijim informacijama i novostima.