KRISTINA SMOLIĆ LERŠ

Prostor za promjene

Kristina Smolić Lerš, trener razvoja osobnih i sistemskih potencijala, certificirani NLPt Savjetnik, NLP Master, Wingwave i Life coach. Diplomirala Talijanski jezik i književnost te Sociologiju. Primarna domena je individualni rad s klijentima, a pored toga je i organizatorica grupnih radionica.


Moja priča sa osobnim razvojem je započela još dok sam studirala Sociologiju. Iako su me oduvijek privlačile promjene u društvu kao cjelini, sve više me je počelo zanimati i kako funkcionira naš um, zašto su neki ljudi uspješniji od drugih te kako generalno poboljšati kvalitetu svog života. U toj prvoj fazi svakodnevno sam čitala, meditirala, odlazila na razne radionice i pokušala razumijeti kako funkcionira čovjek kao pojedinac i što sve utječe na njega. Pokušavala sam razumijeti i svoje vlastite obrasce ponašanja, svoja uvjerenja i ono što me oblikuje. Da li se zaista možemo promijeniti iz korijena ako želimo ili smo osuđeni na obiteljsko naslijeđe?

Nakon završenog fakulteta sam nekoliko godina radila na poslovima koji su mi dali puno neprocjenjivog iskustva; međutim i dalje sam tragala za odgovorima koji su se ticali uma, duha i ljudskih promjena i motivacija je išla sve više u pravcu rada na „sebi“ , osobnog rasta i nekog višeg smisla u životu.
Ta potraga me odvela do edukacija na području Life coachinga, dvogodišnje edukacije za NLP terapeutskog savjetnika, Wingwave metode te Autogenog treninga. Na početku nisam ni razmišljala o tome kako ću upravo ta znanja i vještine kasnije u životu koristiti u radu s drugima; bila sam fokusirana na promjene u vlastitom životu.

Rad s klijentima je došao spontano; fascinirale su me promjene koje sam doživjela na sebi i zanimalo me da li je rad sa drugima u individualnom pristupu ono gdje mogu biti i korisna i ispunjena. Budući da sam kroz vrijeme shvatila kako nije dovoljan samo rad na mentalnom dijelu nas samih kako bi se dogodila duboka promjena, uslijedilo je nastavak edukacija kroz razne seminare sa učenjima zena i taoizma te ostalih pravaca psihologije koji u svojim praksama spajaju um, duh i tijelo. Uslijedila je i edukacija za trenera razvoja osobnih i sistemskih potencijala. Danas svo to znanje kombiniram i prilagođavam temi s kojom klijent dođe, a u svrhu njegove promjene i transformacije. 

Vjerujem da imam sreću jer sam na svom putu uvijek nailazila na dobre prenositelje znanja i kvalitetne akademije i na tome sam zahvalna.

Budući da je za mene cijeli život učenje i dalje se sustavno educiram kroz seminare u Tranceframing školi i nastojim u svom vlastitom razvoju uvijek napredovati i razvijati se. Nove vještine i znanja pomažu mi da uvijek najprije osnažim samu sebe, kako bi onda mogla raditi i s drugima te im pomoći da isprocesuiraju i otpuste ono što im stoji na putu do njihove promjene. Takav rad podrazumijeva odgovornost i ozbiljnu predanost i ne događa se preko noći; zahtijeva vrijeme i energiju, ali zauzvrat mijenja sve. U samome radu uvijek koristimo disanje i učimo kako se povezati sa svojim tijelom; to je preduvjet za dubinsku transformaciju.

Nakon nekoliko godina individualnog rada sa klijentima i dugogodišnjeg istraživanja i rada na vlastitim obrascima, nastao je Prostor za Promjene – mjesto za individualni rad, ali i grupne radionice

Moja misija je da svakome tko je spreman raditi na sebi, pomognem da probudi svoje unutarnje potencijale i sruši svoje blokade. Nema veće nagrade od one kad vidiš da klijent živi svoju transformaciju i mijenja se. 

Tome služi Prostor za Promjene.

Ukoliko ste i vi znatiželjni što sve možete postići ako zavirite u svoju podsvijest i napravite transformaciju, dobrodošli ste!

Kristina

društvene mreže

Pratite nas!