Radionice

Radionice koje život čine ugodnijim i ljepšim

Radionicama je svrha nadopuna rada koji s klijentima prolazim na našim redovitim terminima. One daju mogućnost da se tehnike iskušaju grupno, da se primjene i neki alati koji možda nisu obuhvaćeni individualnim radom. U najvećoj su mjeri usmjerene na dodatni razvoj našeg osobnog potencijala i zaokružuju naš zajednički rad na smislen i koristan način.

Samo pravilno disanje je prirodno i slobodno, no za to je potrebno vježbanje. Zato ćemo na radionici učiti vježbe koje usmjeravaju pažnju na disanje i na dijelove tijela koji sudjeluju aktivno u disanju.

Lokacija:

Online

Vrijeme trajanja:

9 termina po 45 min

Cijena:

200,00  (1.507,00 kn)

Energetski centri mogu se aktivirati i potaknuti na način da se na njih usmjeri životna energija (prana) te se na taj način našem psihičkom i mentalnom tijelu šalje poruka da se mogu probuditi i naši (skriveni) potencijali.

Lokacija:

Online

Vrijeme trajanja:

2h - 7 mjeseci

Cijena:

90,00  (678,00 kn)

Cilj je vježbama dostići visoku razinu prisutnosti, unutarnjeg mira i stabilnosti, pa tako utjecati na razinu energije i produktivnosti.
Zauzvrat dobivamo protočnije tijelo koje je puno otpornije na vanjske stresore, pa samim time i  optimalno zdravije.

Lokacija:

Po dogovoru

Vrijeme trajanja:

2h

Cijena:

250,00  (1.884,00 kn)

Ove radionice namijenjene su svima koji se sustavno bore s akumuliranim stresom i napetošću, kao i onima koji žele naučiti kako otpustiti i propustiti neugodne situacije i emocije.   3

Lokacija:

Zagreb

Vrijeme trajanja:

1h15min

Cijena:

80,00  (603,00 kn)

Newsletter

Pretplatite se na newsletter.

Budite u koraku s najnovijim informacijama i novostima.