Radionice

Radionice koje život čine ugodnijim i ljepšim

Radionicama je svrha nadopuna rada koji s klijentima prolazim na našim redovitim terminima. One daju mogućnost da se tehnike iskušaju grupno, da se primjene i neki alati koji možda nisu obuhvaćeni individualnim radom. U najvećoj su mjeri usmjerene na dodatni razvoj našeg osobnog potencijala i zaokružuju naš zajednički rad na smislen i koristan način.

Cilj je vježbama dostići visoku razinu prisutnosti, unutarnjeg mira i stabilnosti, pa tako utjecati na razinu energije i produktivnosti.
Zauzvrat dobivamo protočnije tijelo koje je puno otpornije na vanjske stresore, pa samim time i  optimalno zdravije.

Lokacija:

Po dogovoru

Vrijeme trajanja:

2h

Cijena:

1.900,00 kn

Ove radionice namijenjene su svima koji se sustavno bore s akumuliranim stresom i napetošću, kao i onima koji žele naučiti kako otpustiti i propustiti neugodne situacije i emocije.   3

Lokacija:

Zagreb

Vrijeme trajanja:

1h15min

Cijena:

599,00 kn

Stres je u malim dozama pokretač, motivator, tjera nas da izvučemo iz sebe ono najbolje i pomaže da ostvarimo svoje ciljeve. No, što kad se konstantno vratimo u njegovom začaranom krugu?
Što kad dođe trenutak u kojem više nismo sposobni koristiti svoje naučene obrambene mehanizme za prilagodbe i rješenja i kad se više ne možemo nositi ni sa najmanjim izazovima?

Lokacija:

Zagreb

Vrijeme trajanja:

1h15min

Cijena:

599,00 kn

Newsletter

Pretplatite se na newsletter.

Budite u koraku s najnovijim informacijama i novostima.