Blog

Program “Povezivanje sa životnom energijom”

Kako bi mogli biti stabilni i živjeti iz svog maksimalnog potencijala, važno je da upoznamo svoje tijelo i načine na koje ono funkcionira. Važno je istražiti i protok energije kroz naše tijelo kako bi mogli utjecati na životnu silu koju je potencijal u svakome od nas.

Kakva je vaša životna energija?

☆Imate li “milijune” misli kroz dan i osjećaj umora, nemogućnost da se fokusirate?

☆Imate li dojam da vas vaše emocije preplavljuju i destabiliziraju?

☆Je li vaše tijelo protočno i puno energije ili ste umorni i ovisni o vanjskim “podizačima energije”? Imate li često osjećaj pada energije?

☆U kojoj mjeri imate osjećaj prisutnosti i stabilnosti u vlastitom životu?

Kako bi mogli biti stabilni i živjeti iz svog maksimalnog potencijala, važno je da upoznamo svoje tijelo i načine na koje ono funkcionira.

Važno je istražiti i protok energije kroz naše tijelo kako bi mogli utjecati na životnu silu koju je potencijal u svakome od nas.

Osim naše fizičke i mentalne, ne smijemo zanemariti i emotivnu tj. energetsku te duhovnu komponentu koju posjedujemo. Mi u svim tim komponentama paralelno djelujemo.

Ako smo isključili samo jedno od navedenih tijela, ne možemo biti u ravnoteži.

Kada shvatimo princip po kojem funkcioniramo, možemo učiti ponovno uspostaviti ravnotežu. 

Blokade energetskih centara često su uzrokovane traumama iz djetinjstva, tjelesnim ili emocionalnim ozljedama, ograničavajućim uvjerenjima. U takvim situacijama, da bi se lakše nosili sa teškoćama, stvaramo razne strategije i oklope u tijelu kao obrambene strukture. Kao kornjača, koristimo oklop da bi se zaštitili. 

Te strukture, obrane u našoj muskulaturi stvaraju obrasce zadržavanja koji ograničavaju slobodan protok energije kroz energetske centre – tjelesni oklop. Jedan dio njih preuzimamo i od svoje obitelji. 

Oni su zaglavljeni u tkivima i vide se po držanju tijela, disanju i kontraktivnim emocijama. Na našem mentalnom tijelu često se ogledaju kao sklonost mentaliziranju, loša koncentracija i fokus.

Kako bi mogli ukloniti blokade svih naših tijela, bitno je ovladati vježbama i tehnikama, ali i znanjem o ostvarenju energetskog kontakta u cijelom tijelu.

Disanje (prvo što napravimo kad se rodimo, i zadnje što napravimo kad umiremo) naša je direktna poveznica sa tijelom i našim traumama. 

Neispravim disanjem onemogućujemo životnoj energiji da cirkulira našim tijelom i da dođe do svake stanice te tako razvijemo bolesti, nefokusirani smo, umorni, anksiozni i ne možemo podnijeti puno pritiska iz vanjskog svijeta. Emotivno smo neuravnoteženi.

Dakle, na naše disanje jako utječu emotivna stanja u kojima se nalazimo, ali i obratno; disanjem možemo promijeniti ta ista emotivna stanja.

Zato ćemo, uz energetske vježbe, vježbe praznog prostora i transformacijske procese, zajedno disati i tako pristupiti izvoru svoje životne energije.

Raditi ćemo na svim našim tijelima, imat će te mogućnost da se u grupnoj atmosferi osvijestite u kakvom je stanju vaš sustav i kako ga je moguće svakodnevno podržavati na svim razinama.

Povezivane sa životnom energijom je program koji je namijenjen svima koji:

  • žele imati višu razinu energije i vitalnosti u svakodnevnom životu
  • se ne osjećaju stabilno u vlasitom tijelu
  • se bore sa hrpom misli u svojoj glavi
  • osjećaju nemir i ne znaju kako se opustiti
  • ne koriste u potpunosti sve svoje potencijale
  • žele tranformirati svoje nepodržavajuće obrasce ponašanja

Benefiti programa:

~ razgradnja stresa i dovođenje organizma u ravnotežu

~ optimalno energetsko stanje

~ lakši razvoj potencijala i bolje resursno stanje

~ fizička i psihička opuštenost

Program uključuje rad na emotivnom i fizičko-energetskom aspektu, vježbe disanja i opuštanja.

Program u cjelosti traje 7 stupnjeva (modula).

Svaki stupanj traje 7 tjedana i uključuje 7 grupnih radionica te dva individualna terapeutska sata (uživo ili online, po dogovoru).

Radionice se održavaju ponedjeljkom od 18 do 19.30h preko Zooma, (nakon svakog termina polaznici dobiju snimku mailom).

Uvodno besplatno predavanje će se održati 6.5.2024 u 19h putem Zoom aplikacije (za besplatno predavanje potrebno se prijaviti na e-mail: info@prostor za promjene najkasnije do 30.4.2024)

Prvi termin radionice (prvog modula) je 28.5.2024. u 18h, a sa prvim ciklusom završavamo 9.7.2024.

Prijave su do 15.5.2024.

Veselim se zajedničkom radu i povezivanju sa životnom energijom!

Kristina

Newsletter

Pretplatite se na newsletter.

Budite u koraku s najnovijim informacijama i novostima.