Radionice

Pronađite najbolji trening za Vas

Kad nadjes balans i kada osjetiš  snagu svojih nogu, to je najveća nagrada koju ne može zamijeniti ništa. Tada ti nije žao što si se uputio u nepoznato....Usuđujete li se krenuti?

Lokacija:

Vrijeme trajanja:

Cijena:

Svaki polaznik imati će priliku raditi na blokadama energetskih centara raznim tehnikama i vježbama, te upoznati bolje svoje tijelo i načine na koje ono funkcionira.

Lokacija:

Vrijeme trajanja:

Cijena:

Kada se želimo popeti na planinu, vjerujem da ćemo najprije razraditi plan i postepeno se penjati, nećemo odmah ciljati sam vrh. Na vrh ćemo doći polako, ako uporno idemo korak po korak, ako se penjemo stalno i ne odustanemo.

Lokacija:

Vrijeme trajanja:

Cijena:

Put duboke i prave transformacije nije nešto što se započinje iz hira, trenda ili zbog drugih. Kako bi uopće mogli izdržati sve moguće prepreke na tom putu, odluka o promjeni treba doći iznutra nošena snagom unutarnje volje.

Lokacija:

Vrijeme trajanja:

Cijena:

Nije dovoljno znati kako se nešto radi jer to neće ništa promijeniti. Da bi nešto postgli, naučili, postigli, potrebno je činiti. Baš kao što sportaš vježba svaki dan jedno te isto da bi postao najbolji u tome; ili kao što glazbenik mora istu melodiju odsvirati puno puta, do savršenstva. Što mislite, gdje bi njihov uspjeh bio da čekaju da ih svaki dan netko motivira, a bez da imaju disciplinu? Ili da samo razmišljaju o tome da vježbaju?

Lokacija:

Vrijeme trajanja:

Cijena:

Newsletter

Pretplatite se na newsletter.

Budite u koraku s najnovijim informacijama i novostima.